Jerry the Mouse ([info]jerrym) rakstīja [info]hamlets kopienā,
@ 2005-01-21 12:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Varbūt, man tā tikai likās, ņemot vērā manu histērisko dvēseles stāvokli - tad tās pareizās dzirkstelītes izraisa sakāpinātu reakciju.. Bet likās man, ka šī bija sasodīti smieklīga izrāde, nosmējos gluži zaļš. Kā aizķēra pirmais ārprāts ziņu bloka ietvaros, tā arī uz tā paša viļņa līdz pat izrādes beigām.

Kaut ko mēģinājis tapu arī uz salvetes pieskrāpēt, bet daudz jau nesanāca, jo nebija laika rakstīt, uz skatuves nemitīgi dzima jauni šedevri. Bet te nu būs mani epizodiskie fiksējumi.

Mārcis:
"Dāvinātam zilonim snuķī neskatās."

Viesturs:
"Boulinga epicentrs atrodas aiz rezervistu soliņa, divi met pa lampu, trīs pa bumbām."

Oskara un Vilcēna (jā, tieši viņa, šoreiz patīkami pārsteidza) veiktā dublāža, atkārtot to nav iespējams, kas bija klāt, atcerēsies; tāpat labu labs bija arī tēlojums iekš "Dvīņu kontroles dienesta".

[info]lyrfeel rokrakstā kāds atzīmējis arī Mārča frāzi par biezpienu vēnā un etīdi par Jāzepu no Jaunkalsnavas :D Un vēl kaut ko par iestādi, kurā kāds ir beidzis mācīties. Kas ar to pēdējo īsti bija, neatceros, bet kaut kas bija gan :D Palabojiet, ja ir palicis atmiņā.

Monologi.

Kozmens - onkulis. Kozmenam ir tas savs "fifīgais" (stulbs vārds, taču tieši raksturo) stils, kas gandrīz jebkuru viņa uzstāšanos dara patīkamu publikai. Te nav tik svarīgi, ko Kozmens saka (kaut arī bieži ir labu labās frāzes), bet tas, kā viņš pozicionē un pasniedz kopējo personāža tēlu.

Oskars - vidējais pirksts. Iznāciens ar frāzi "Kur es vēl neesmu bijis?" Priekškars :D

Viesturs - seismologs. Te man uz salvetes ir kaut kas par "kaut kādām garozas svārstībām", tālāk rokraksts nesalasāms, jo sāku šaušalīgi smiet :D Un nepārstāju līdz etīdes beigām.

Mārcis - dzelzceļnieka praktikants. Jau iepriekšējos [info]savanna postos ir minētas labākās frāzes no šī monologa. Nerunāšu arī par 16-tonnīgo riteņu skrūvēšanu :D Katrā ziņā, šīs etīdes laikā es vienkārši raudāju no smiekliem (tiešā nozīmē).

Kas attiecas uz Tomu, te man jāatvainojas, patiešām neatceros, kā monologs viņam bija. Par to varētu kāds cits atgādināt.

Kopumā joprojām "pieturos" pie sava iepriekš izteiktā viedokļa - izrāde bija lieliska.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?