Jerry the Mouse ([info]jerrym) rakstīja [info]hamlets kopienā,
@ 2004-04-24 17:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Principā, kāpēc es izveidoju šo komūnu.. Jā, [info]andzha, tu uztvēri pareizi :) Ir doma šeit analizēt katru konkrēto izrādi, varbūt atcerēties kādus īpaši labus vai sliktus mirkļus utt. Tā kā visi komūnas dalībnieki ir "Hamleta" apmeklētāji, tas mums pašiem arī palīdzēs nakotnē gūt lielāku baudījumu no izrādēm - ne tikai pasmieties, bet arī izjust, saprast.

Tie, kas no mums pie "Hamleta" turas jau ilgi un ir pat varbūt pamanījušies pa reizei arī uz skatuves uzrāpties, noteikti ir ievērojuši, kā pēdējā laikā mainās "Hamlets". Pareizāk, kā publikas iespaidā mainās improvizācijas robežas un tēmu loks. Es domāju, ir jāsāk mazliet vairāk kontrolēt šo publiku, lai uz skatuves būtu mazāk dažādu jēlību un muļķību. Protams, kontrolēt ne jau tieši - bet audzināt.

Kā? Ar savu piemēru. Bet tāpēc arī pašiem gudrākiem jātop :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jerrym
2004-04-24 21:58 (saite)
Kas tevi attur?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aktrise
2004-04-24 22:01 (saite)
Taatad kaapeec es vispaar beidzu uzstaaties? Taapeec, ka es nejutu sevii azartu, es negaaju uz finaalu, nokljuvusi finaalistu sarakstaa, es vienmeer izrakstiijos aaraa. Es nevareeju atveerties. Absoluuti. Tad es domaaju, ka mosh man tas nav jaadara. Un tad, kad esmu no skatuves nokaapusi, visi peekshnji iedomaajaas, ka man ir potenciaals un lai es kaapju back. tas noziimee, ka atkal jaasaak no iesaceejiem. Nezinu vai ir veerts veelreiz to iet cauri.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jerrym
2004-04-24 22:03 (saite)
Nez, es ne par potenciālu. Fig es atceros, kāda tu biji uz skatuves :D Tāpēc arī dzenu, lai atcerētos :D

Bet saprast es to varu. Ja izrāptos pats - arī uz finālu neietu. Kam nedzērājam šampanietis? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aktrise
2004-04-24 22:06 (saite)
Nu bet zin, tur jau tie kas speelee paarsvaraa iet uz to uzvaru. Bet es uz to neeju, jo man nepatiik taa pistole, ko laizh virsuu ;) Nee, nu ja godiigi, tad ir taa, ka tomeer M&M (maartinjsh un maarcis) kaa arii paareejiem ir izveidojies savs fanu loks, un taa jau ir - lai ko arii Maartinjhs vai Maarcis nepateiktu visi smietos ;) Nu zin, peec paarliecinoshas veteraana uzstaashanaas nav duushas kaapt uz skatuves.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jerrym
2004-04-24 22:20 (saite)
Nujā, saprotu. Es arī gandrīz tāpēc nelienu. Gan ne jau aiz bailēm palikt līdera ēnā - tos nemaz tik grūti nav atsēdināt parasti. Bet vairāk tāpēc, ka šie līderi jau taisni tāpēc patīk, ka viņu stils ir paša uztveres tipam tuvs. Un, uz skatuves esot, man tūdaļ sāktu pārmest, ka es kādu no tiem kopēju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aktrise
2004-04-24 22:32 (saite)
Starp citu jaa - par kopeeshanu k-kas pieseejas Ilzei un Oskaram.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jerrym
2004-04-25 01:18 (saite)
Nez, grūti pateikt. Pēdējā laikā jau tiešām visiem ir piemeties "M&M sindroms" - tb uz skatuves neviens vairs tā īsti necenšas, zināms pofigs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aktrise
2004-04-25 13:20 (saite)
Jaa, esmu ieveerojusi. Atceros, ka agraak Liigai bija labi monologi, un arii etiidees vinja bija taada kaa origjinaalaaka. Hmm, gadaas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?