Mintons ([info]mintons) rakstīja [info]habibi kopienā,
@ 2005-02-25 09:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
apelsīns
Vakar iemēģinājām interesantu tehnoloģiju. Folijas vietā starp mandarīnu tabaku un ogli ielikām plānu, nedaudz izcaurumotu apelsīna šķēli. Apelsīna garša jūtama labi. Ievelkot dūmu, ogle čurkstēdama "iesūcas" apelsīnā. Mīnuss tāds, ka tā ogle ik pa laikam jāapgriež otrādi, jo dziest. Bet domāju, ka tehnoloģijai ir nākotne.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jerrym
2005-02-27 19:20 (saite)
BET - var taču apelsīna šķēli aptīt ar foliju un tad laist cauri. Es tā darīju, kad trauciņa vietā liku izgrebtu ābolu, un bija tīri ok.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?