Mintons ([info]mintons) rakstīja [info]habibi kopienā,
@ 2005-02-25 09:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
apelsīns
Vakar iemēģinājām interesantu tehnoloģiju. Folijas vietā starp mandarīnu tabaku un ogli ielikām plānu, nedaudz izcaurumotu apelsīna šķēli. Apelsīna garša jūtama labi. Ievelkot dūmu, ogle čurkstēdama "iesūcas" apelsīnā. Mīnuss tāds, ka tā ogle ik pa laikam jāapgriež otrādi, jo dziest. Bet domāju, ka tehnoloģijai ir nākotne.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]likvidet
2005-02-25 14:50 (saite)
wouch, shitas gan interesanti. kaa tas ir apelsiina shkeele - tikai taa miza, vai arii pats apelsiins? un tas apelsiins nesaak smirdeet vai kaukas tamliidziigs?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mintons
2005-02-25 18:32 (saite)
Apelsīna šķēle ir... nu... jopcik, a cik veidus tu zini, kā sagriezt apelsīnu ŠĶĒLĒS? :/ Iekšā mīkstums, apkārt miziņ'. Nesāk smirdēt. Viņš pat lāgā nepaspēj apogļoties, jo viņš tak būtībā no šķidruma sastāv.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]likvidet
2005-02-25 19:32 (saite)
oi, shitaadu jautaajumu tev man nevajadzeeja uzdot, es zinu Tieshaam Daudz veidus, kaa sagriezt apelsiinu. ok, tagad skaidrs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]buxiite
2005-02-27 00:08 (saite)
jaa...bet jaaatziist, ka garshas gan tai piipei nebij nekaadas + veel visa tabaka jau sen bij izdegusi....taadaa veidaa taa bij tiiraa njirgaashanaas par manu uudenspiipi ;P

(Atbildēt uz šo)


[info]jerrym
2005-02-27 19:20 (saite)
BET - var taču apelsīna šķēli aptīt ar foliju un tad laist cauri. Es tā darīju, kad trauciņa vietā liku izgrebtu ābolu, un bija tīri ok.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?