Mintons ([info]mintons) rakstīja [info]habibi kopienā,
@ 2005-02-25 09:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
apelsīns
Vakar iemēģinājām interesantu tehnoloģiju. Folijas vietā starp mandarīnu tabaku un ogli ielikām plānu, nedaudz izcaurumotu apelsīna šķēli. Apelsīna garša jūtama labi. Ievelkot dūmu, ogle čurkstēdama "iesūcas" apelsīnā. Mīnuss tāds, ka tā ogle ik pa laikam jāapgriež otrādi, jo dziest. Bet domāju, ka tehnoloģijai ir nākotne.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mintons
2005-02-25 18:32 (saite)
Apelsīna šķēle ir... nu... jopcik, a cik veidus tu zini, kā sagriezt apelsīnu ŠĶĒLĒS? :/ Iekšā mīkstums, apkārt miziņ'. Nesāk smirdēt. Viņš pat lāgā nepaspēj apogļoties, jo viņš tak būtībā no šķidruma sastāv.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]likvidet
2005-02-25 19:32 (saite)
oi, shitaadu jautaajumu tev man nevajadzeeja uzdot, es zinu Tieshaam Daudz veidus, kaa sagriezt apelsiinu. ok, tagad skaidrs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?