Lote ([info]lotele) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
tabletītes nestrādā 24/7, man vismaz pagaidām, dakteris saka, ka tas ir pavisam normāli un pāragri celt dozas arī negribas.
protams, ka vaina ķīmiska, bet grūti nodalīt, kas mani tiešām padara nelaimīgu un kas ir galvas vaina. depresija tomēr jāārstē no abiem skatu punktiem.

nezinu kā LV tas notiek, es aizgāju pie ģimenes ārsta un pateicu kā jūtos, tieši un atklāti, teicu, ka netīšām uzgāju daudzmaz izvērstāku rakstu par depresiju, par to, ka tā izrādāš ir ķīmijas vaina un gribu noskaidrot vai tas varētu būt ar mani. dakteris aprunājās ar manīm un teica,ka tās ir klasiskas depresijas pazīmes, ka var izrakstīt tabletītes vai arī ieteikt,kur iet parunāties un varbūt iztikt bez. izvēlējos otro variantu, bet pēc 2 nedēļām notika kulminācija un mani tā kā nogādāja slimnīcā, kur mani iztaujāja garīgās veselības ārsts un nākamajā dienā saņēmu savu pirmo laimes tabletīti. tā nu dzīvojos, pēc pirmās tabletītes, tik vienu reizi pieķēru sevi ar žileti rokā un nekur tālāk par vienu griezienu netiku, jo sapratu,ka nav vērts.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?