pelican ([info]pelican) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2006-06-01 16:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vai tu aplaizi biezpiena sieriņa "Kārums" papīrīti pēc tā notiesāšanas?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2006-06-01 16:44 (saite)
Ja izdodas pienācīgi atmūķēt vaļā papīrīti, nu, tā, lai deguns nenosmērējas :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pelican
2006-06-01 16:46 (saite)
tu esi tikusi nākamajā līmenī:)
tātad, kurš ir tavs iecienītākais "Kārums"?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pomsis
2006-06-01 16:48 (saite)
Labākais ir klasiski oranžais.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]natalie
2006-06-01 16:53 (saite)
nee, labākais ir ar sukādēm :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pelican
2006-06-01 16:56 (saite)
labi, vēl ir pieļaujams arī marcipāna..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]that_girl
2006-06-04 18:37 (saite)
jaa, piekrītu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]antuanete
2006-06-01 17:07 (saite)
Ar riekstiem vai arī sukādēm. Bet vispār es parasti ēdu (ja ir) tos parastos biezpiena sieriņus, kas ne-aizlīmētajā iepakojumā - "Gardumiņš" saucas; sanāk gan uz gramiem jūtami lētāks, gan kaloriju mazāk. Un garšo vairāk pēc biezpiena.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?