([info]ts) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2011-02-28 19:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
bitches aint shit
vai traukos (gjiimiishgraamataa, onelv, vkontakteru utjpr) par profila bildi likt fotku, kur profila iipashnieks redzams jebkaadiigi spaidaam (turam kleepii, buchojam, apskaujam utml) savu zakji = demonstreejot to kaa savu privaatiipashumu, ir truu macho ("me and my bitch") vai wannabe-macho ("vot es tagad visiem paraadiishu kaads man ir zakjis un kaads es ir kruts ka taads zakjis ir mans, hey everybody come and see how good I look un kaads man zakjis")?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pieninjsh
2011-02-28 21:37 (saite)
Nez, atkarājas no vecuma/inteliģences.
Padsmitgadnieku saliktās bildes, kur viens otram iebāzis mutē mēli (lai visi redz, kā viņš māk) liekas tizli, bet ja ir kopā ir ilgāku laiku un ir nepārāk seksuāla rakstura foto (roka uz dibena/krūtīm).. nu tā pa 'aaawiiigo', nav pretenziju.

(Atbildēt uz šo)


[info]psihs
2011-03-01 00:04 (saite)
ar mačo vai ne-mačo tur maz sakara, drīzāk varētu būt kā - 1) brīdinājums citām kucēm, ka viņu pašreizējā kuce apmierina un lai neuzbāžas, 2) vai arī kā apmāns savai kucei, ka viņa ir laba, bet īstenībā nav, 3) vai arī vienkārši lielās - re, re, paskatieties kāda man kuce

(Atbildēt uz šo)

wikipēdijā -
[info]psihs
2011-03-01 00:05 (saite)
Macho is mostly a word of Spanish and Portuguese origin that describes a person displaying manly characteristics, such as domineering, fierceness, bravado, chauvinism, etc., in ways that are showily and histrionically tough. A macho person has an attitude of being overtly masculine and virile.

(Atbildēt uz šo)


[info]kinky
2011-03-01 22:57 (saite)
nez, man tas liekas diezgan milji un no sirds. es domaju drizak macho ir stastit visiem, ka tev nav draudzene, bet kad patiesiba tev ir viena katra pasaules osta.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?