vārnu skaitītājs ([info]saikne_neochin) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2010-05-14 21:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tu esi piedzimis īstajā laikā?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]saikne_neochin
2010-05-14 22:17 (saite)
hmm, bet ja saki, ka par ātru, cik ļoti, tu vēl būtu gaidāms putns? un ko tu iegūtu? vienmēr jau(nu tādai man) šķiet, ka pagātne man būtu devusi vairāk, un tas, kas priekšā tikai ņem nost, reducē spējas un visu grauj - tātad loģiski, ka dzimstot vēl tālāk, tu automātiski zaudē spozmi un dzimsti plastmasā un baltmaizē izliets.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]safe
2010-05-14 22:22 (saite)
Tādā gadījumā jocigi, ka viss cits, kas dabā iekārtots ar gadiem attīstās, nevis degradējās, izņemot laiks/laikmeti/gadi.

Labāk vēlāk, nekā nekad, bet nē nē, es skatos uz tiem kas ir jaunāki par mani un izskatās, ka viņi vairāk saprot kur atrodas, jo skaidri zin, kura laikmeta bērni skaitās un nav piedzīvojuši dažas oldschool lietas un ir tīri šā laika bērni.
Es dabūju izbaudīt gan dažas mantas pēc kurām cilvēki tagad ļoti ilgojas, gan ari to, kas jauns ienācis. Juceklis un neorganizētība.
Bet tas man šodien tā šķiet.

Ja varētu piedzimt vairākas reizes, piedzimtu visos laikos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saikne_neochin
2010-05-14 22:33 (saite)
nu tā jau pazīstamāka dziesma - apostīji vienu - nepaspēji nokost, otru od, bet nemāki paņemt.. nu jā ir tā - bet domāju vairāk vai mazāk visi atrodas šādā stāvoklī, izņemot dažus, laimīgos, kam viss salikts pa priekam, un tad tikai jautājums uz kuru pusi velk.

daba, daba..daba ir gudra, bet cilvēciskai žēlabai un nedabūšanai vairs nav nekāda sakara ar dabu, tas jau ir kosmos un ziepes, māklsīgi radītā zināšana par bijušo un iespējamos.
vai vienkārīs tas spogulis, kurā skaties un liekas, ka viss tavs ir krunkās savilcies bez tevis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?