putnupr ([info]putnupr) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2010-05-05 16:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vistu aknas ir garšīgas?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]auksts_entelekt
2010-05-05 22:49 (saite)
esmu ar sho recepti saslimdinaajusi arii draudzenes.
Galvenais pasauteet ilgaak, uz mazas "gaisminjas", jo akninjas taads produkts, kas, ja pusgatavs, tad siivs. lai ilgi nav jaagaida, sagriezhu taas mazaakos gabalinjos.
Sojas meerci lieku, lai nav jaaliek saals, taapeec tur jaaskataas uz aci, cik katram gribas. Vegetu aiz slinkuma, jo neprotu varieet ar simttuukstosh garshvielaam. Peec tam to shkjidruminju var paarliet paar vaariitiem kartupeljiem, vai riisiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]putnupr
2010-05-05 23:19 (saite)
cik daudz to saldo kreejumu? drusku?
pameegjinaashu:)
citaadi jau fileja apnikusi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]auksts_entelekt
2010-05-05 23:48 (saite)
lai ir apsegtas (deguni var buut aaraa),kad uzmet burbuli.
Paareejo variee peec garhas. Saakumaa tikai saldo krejumu (var atjaukt ar drusku uudeni), kad uzmet burbuli, nogriez mazaaku gaisminju, un pielej sojas meerci (es skatiijos, lai viss smuki iekrasojaas bruuns, un tad veelaak, ja vaig, veel peec garshas pieleeju), pashaas beigaas vegetu. Bet Tu vari dariit taa, ka izvelc aaraa mazu gabalinju, un pagarsho, ko Tev veel tur gribeetos klaat pielikt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]putnupr
2010-05-05 23:53 (saite)
paldies par recepti :) siekalas jau saskreeja :) galvenais, ka izklausaas viegli

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]auksts_entelekt
2010-05-06 00:00 (saite)
vispaar esmu sauteejumu Guru, shis tik taa, kaa hobijs /notraushot neesoshu putekliiti no pleca/
:)
P.S. luudzu, un man buus liels prieks, ja Tev garshos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?