psihs ([info]psihs) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2010-04-10 10:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kā tad īsti ir, cepot piedegušus, piemēram, kartupeļus vai kādus dārzeņus ēst ir veselīgi vai kaitīgi? kapēc?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mobsene
2010-04-10 18:08 (saite)
Tikmēr kartupeļi jau auksti...
par to eļļu...lai tak iet ieskrieties...par to kaitīgumu var domāt visi šitie fāāstfūūd sūdi kur eļļā vāra diendienā visādus brīnumus.
Ja parasts ierindas cilvēks uzcepj kartoškas..pēcāk uzcep dasas un pēcāk pankūkas vienā un tajā pašā eļļā...nekas slikts nenotiks...
tādēļ vairāk neslimosi un blā blā
Mazliet piedeguši kartupeļi ir pat garšīgaki.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]psihs
2010-04-11 20:05 (saite)
vo, vo!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?