psihs ([info]psihs) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2010-04-10 10:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kā tad īsti ir, cepot piedegušus, piemēram, kartupeļus vai kādus dārzeņus ēst ir veselīgi vai kaitīgi? kapēc?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]traumatisms
2010-04-10 13:01 (saite)
piededzis kartupelis ir ok. vairākas reizes izmantota eļļa, lai ceptu kartupeli - pilnīgi nav ok.
piedzedzis šašliks - arī nav ok.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]psihs
2010-04-10 14:16 (saite)
bet ja piedeg kartupeļi un cep eļļā tad jau vai tad eļļa arī nepiedeg? vai kā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]darkans
2010-04-10 16:50 (saite)
otrreiz nedrīkst izmantot eļļu tikai cepot treknus produktus, jo var uzkrāties tauki. kartupeļus var mierīgi cept/fritēt arī vairākas reizes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?