. ([info]kurbulis) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2009-12-29 17:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Friendlistes piedrazošana
Vai tiešām cilvēki, kas darbojās šajā sociālajā portālā ir tik sasodīti aizņemti, strādīgi un darbīgi, ka jebkurš dubultpousts vai maznozīmīgs ieraksts to draugu sadaļā var novest pie tādu frāžu izmantošanas kā "nepiedirs friendlisti", "atkal piedirsta liste" utt.? Vienkārši tas liekas kaut kas fenomenāls, ka cibietis var sēdēt stundām un rakstīt savus ballīšu piedzīvojumus, nākotnes plānus un tamlīdzīgi, bet viens lieks, pāris centimetrus plats ieraksts, no kura var atbrīvoties viegli pieskaroties un pabīdot peles skrulli, spēj sagādāt tik neciešamas neērtības aizņemtajam cibas cilvēkam, kas pats brīvprātīgi un +- pie skaidras apziņas ir piedraugojis attiecīgo cilvēku vai komūnu, turklāt atbildes gājiens, kas parasti izpaužas kā komentārs, parasti aizņem apmēram 7 - 8 reizes ilgāku laika posmu un prāta resursu nekā pats "friendlistes piedirsiens". Kā tad īsti ir ar jums?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aluka
2009-12-29 17:59 (saite)
Man tas netraucē līdz brīdim, kad dubultposts ir neiedomājami garš, ar lielām bildēm vai par kādu jau neiedomājami nodrāztu tēmu (A LA INVALīDU CIRKA TIRDZIņš).

Redz, kādu lietu jāņem vērā-blodziņu rakstītāji ir emocionāla tauta (kurš normāls cilvēks kaut ko tādu darītu anyway), līdz ar to ir viegli aizkaitināma tauta, kurai bieži vien patīk dirsties.

Par "a cibietis var sēdēt stundām un rakstīt savus ballīšu piedzīvojumus, nākotnes plānus un tamlīdzīgi, bet viens lieks, pāris centimetrus plats ieraksts, no kura var atbrīvoties viegli pieskaroties un pabīdot peles skrulli"-huiņa ir viena lieta, bet atkārtota huiņa ir kas krietni kaitinošāks : ). Oj, un tikai nesāksim par vairākām atkārtotām huiņām vienā dienā!!

(Atbildēt uz šo)


[info]dunkelheit
2009-12-29 18:00 (saite)
neesmu pamanījusi, ka kāds sūdzētos par "atņemto laiku"
vienkārši besī, ka citi domā, ka visi ir akli un neredzēs vienā komunā pukstēto... bla bla

(Atbildēt uz šo)


[info]mobsene
2009-12-29 21:33 (saite)
Naz Naz...nav nācis saskarties ar tādām problēmām.
Cerams arī nenāksies...

(Atbildēt uz šo)


[info]wztr
2009-12-30 00:14 (saite)
zin..tā ir vilšanās sevī, kad kāds, ko esi piedraugojis ir uzrakstījis ko nesvarīgu un atņēmis tavu dārgo laiku.. :D

(Atbildēt uz šo)


[info]kautskis
2009-12-30 09:00 (saite)
Drazojiet, cik gribat, es neiebilstu — ja nepatīk, kas ir sarakstīts, vienmēr attiecīgo cibieti var atdraugot.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?