annee ([info]annee) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2007-07-03 17:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sapņi
Ko varētu nozīmēt tas, ka sapņa laikā cilvēks sāk loģiski domāt - izanalizē situāciju, pasaka sev, ka tas, kas notiek, ir pret visiem fizikas likumiem - tādtad sapnis. Tam seko secinājums "a nafig man tas murgs jāredz tālāk, labāk pamodīšos" un pamostas ar.
Reizēm mēdz gadīties, ka mēģina pamodināt sevi, pamostas, bet atklāj, ka ir pamodies sapnī, tad modina sevi vēl, kamēr pamostas pa īstam.
Pamostoties tiek secināts, ka smadzenes guļot vispār nav atpūtušās, jo pa nakti tās tiek intensīvi darbinātas, lai izanalizētu situāciju.

Ko tas varētu nozīmēt un kā no tā varētu tikt vaļā?
Ceru, ka domu uzķērāt.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]phz
2007-07-03 17:36 (saite)
Vajag iemanīties "apskaidrības" brīdī nevis pamosties, bet sākt darīt, ko vēlies, piemēram, aizlidot prom, un tad jau var sākt režisēt pats savu filmu. Par neizgulēšanos - vismaz man vislabākā sapņošana ir no rīta, un ir manīti arī padomi, ka vajag no rīta agrāk pamosties un tad vēl pagulēt - tad neizgulēšanās problēmai nevajadzētu būt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]annee
2007-07-03 17:42 (saite)
Centīšos. Tas varētu būt interesanti, bet ļoti grūti. Pagaidām vienīgais, ko es sev varu ieskaidrot - jāpamostas, lai tas neturpinātos. Un pamostoties es to nožēloju.

Es tikko iedomājos, kas notiktu, ja es iemācītos kontrolēt pozitīvos sapņus... Erotiskos, piemēram... :)) (blush)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?