. (
zintish
) rakstīja
gardumi
kopienā,
@
2010
-
06
-
03
17:41:00
kā varētu pagatavot ne pārāk treknu kremu kūkai?
izsmeļošāk jautājums uzdots
te
(
Ierakstīt jaunu komentāru
)
sivns_sniegaa
2010-06-03 20:32
(
saite
)
nu, man liekas vienkāršākais ir putukrējums + kautkasgaršai savārīts (kakao vai banāni,piemēram), kamī izkausē želatīnu un tad visu kopā samaisa, kad atdzisis. trekni arī nav.
(
Atbildēt uz šo
)
platformene
2010-06-03 21:00
(
saite
)
vienkārši putukrējums
mēs mājās arī mēdzam reizēm TIKAI skābo krējumu uz kūkas pa virsu likt...
(
Atbildēt uz šo
)
Neesi iežurnalējies.
Iežurnalēties?
Navigate:
Sveiks, Cibiņ!
Login
Bīdīt tekstus
Izveidot jaunu dienasgrāmatu
Latest posts
Meklēšana
Random!
Katalogs
Pēc Interesēm
Advanced
Pirmā palīdzība
Aizmirsu paroli!
Lapas karte
Browse Options
Contact Info
Ask a Question
FAQ
Info par Cibu...
Statistics
Download
General Info
Lietošanas noteikumi
Informācijas privātums
Juridiskā informācija
Lapas karte
Browse Options