notes to myself ([info]mirdza) rakstīja [info]gardumi kopienā,
pamēģini vieglāku versiju.
karsta ūdens peldē izkausē paciņu sviesta (~200g), klāt pieber glāzi cukura & glāzi miltu (tikko ienāca prātā, ka varētu arī tuč vaniļas cukuru aromātam, taču, kad taisīju, neliku, un tāpat garšoja labi). miltus īstenībā pēc tam jāpieber vēl klāt, lai iznāk tā mīkla biezāka & labāk turas kopā.
ņem to pašu apaļo tortes formu, kurā ieklāj cepampapīru tā, lai malas ārā (man pašai ir 24 cm diametrā forma). nomizo, sagriež āboļus, lai garšīgāk, var piejaukt klāt arī nedaudz brūklenes & dzērvenes, to visu liek iekšā formā. daļu mīklas sadrupačo & sajauc ar ābolu masu, pārējo pārdrupina pāri.
cep, kamēr sāk labi smaržot & augša gaiši brūna. iznāk tāda ne pārāk labi kopā saturīga masa, bet nu.. atkal - ēdām kopā ar saldējumu, mūsmājās garšoja. :)
recepte ļoti "uz aci", tieši tā arī to noskatīju, un tur arī, šķiet, neko nevar īpaši par daudz vai par maz pielikt.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?