un, kad esi izmērcējusi un uzvārījusi kā iepriekšējie komentētāji iesaka, Tu vari šīs pupiņas izmantot jebkurai receptei, kurā it kā prasītas bundžu pupiņas.
+
no pupiņām sanāk ļoti garšīga pastēte
pupiņu zupa (man gan labāk patīk no tumšajām pupiņām zupa - tām ir tāda štengrāka garša) vai arī biezzupa
un pupiņas vari pievienot jebkādai dārzeņu žļurgai (apzīmējums ir mūsmāju un reāli tā ir dārzeņu mērce, ko gatavo apcepot pannā sīpolos, ķiplokus, sasmalcinātu ingveru, kuminu, sezama sēkliņas un pievienojot sagrieztus jebkādus mājās esošus dārzeņus - tomāts, paprika, burkāns, kāposts, pupiņas utt., aplejot ar sojas mērci un cepot/sutinot kamēr gatavs)
+ vārot pupiņas un pākšaugus vispār atceries, ka vairums vērtīgo vielu pāriet ūdenī, tāpēc pēc iespējas to izmanto - piemēram, ja taisi žļurgu un viņa ir pa biezu un neslaju, pielej to ūdeni, kurā vārīji pupiņas. biezzupu blenderē tajā pašā ūdenī un pastēti arī šķidrini ar to ūdeni.
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: