Antuanete ([info]antuanete) rakstīja [info]gardumi kopienā,
Sezonas hīts - ķirbju krēmzupa. Olīveļļā apcepina sagrieztu sīpolu, pievieno uz rupjās rīves sarīvētu burkānu, pēc tam sarīvētu ķirbi un visu sutina, kamēr mīksts. Pievieno buljona kubiņu, izmaisa, var piešaut kādas garšvielas (piemēram, mazliet muskatrieksta, sagrieztus pētersīļus). Pievieno kausēto sieru un zupu sablenderē (ja nav blendera, var iztikt). Ēd ar grauzdiņiem.
Ja ķirbis nav pārāk sulīgs, zupa sanāk ļoti bieza - var pašķaidīt ar saldo krējumu vai vienkārši karstu ūdeni.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?