-- ([info]ripp) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2003-10-01 11:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kaut kas īrisveidīgs
gan iesējams, ka kāds kaut ko tādu jau ir rakstījis. taču. viens no visvieglākpagatavojamiem desertiem(saldumiem), ko es zinu :)
liek uz pannas krējumu, tik pat cukura, var (ne obligāti) nedaudz kanēli un cepj uz uguns nepārtraukti maisot. kad masa sāk brūnēt noņem pannu no uguns un
a) izlej massu uz kādas virsmas, pie kuras līp pēc iespējas mazāk un pēc kāda laika sagriež gabaliņos, tad ēd
b) uz ieeļļotas virsmas (šķīvja, paplātes izliek massu ar karoti pikučos, tad ēd

ja massa pārāk ilgi turēta uz uguns - būs cieta un grūti sakožļājama. ja pārāk maz, ta būs pašķidra.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?