anii ([info]anii) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2008-06-18 16:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sviesta zivs
Sveiki speciālisti un speciālistes!

Lūdzu iesakiet kādas idejas par to- ar kādiem izstrādājumiem kopā varētu ēst sviesta zivi (neatceros kūpinājuma nosaukumu- bet tas, kas padara zivi sausāku- auksts vai silts?). Salāti pašsaprotami un apnikuši. Varbūt kādam ir kāds meistarstiķis?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mafia
2008-06-18 17:05 (saite)
sausākās ir silti kūpinātās. un es viņas ēdu ar maizi :)

(Atbildēt uz šo)


[info]ttp
2008-06-19 00:56 (saite)
mhm, dikti garda.
es taisīju lavaša tīteņus.
uztaisī sev tīkamo dārzeņu maisījumu. izklāj lavašu, ne visu, bet vienu tīteni un tad ieliec zivi un pa virsu dārzeņu miksli (apcepti cukini, burkāni, paprika utt.)
satin kopā un bon apetit! :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?