ar vienu kāju no laukiem
man pēdējā laikā tīk tomātmaizes ar mozarella sieru - maize sviests tomāti siers - proporcijas da jebkādas (neko ari vispār bez maizes, ari ar makaroniem sanāca), sagriešanas veids visdažādākais (nu sieru gan nevaj'g dikti smalcināt), var cepeškrāsnī, var folijā, var arī tosterī...
lapzemes siers (Rimčikos fasēts, tirdziņā ari sverams) ar lāceņu zafti (prizma paiceniekā Dominā, citādi man šis veikals dikti nepatīk), der ari mūsu brūklenes ar cukuru, bet lācenēm tomēr ir vērts braukt pakaļ ;)
biezpiena pankūkas ar rozīnēm, bet tur vaj'g vai nu lauku, šī vārda tiešajā nozīmē, biezpienu vai pienu
kad rūgušpienu, sorry, lauku trekniiti :D, atsilda līdz biezpiena stadijai un tad vel siltu ar cukuru... mmm, var pieliet vājpienu tad sanāk kā 100% dabīga kožļājamā gumija :) var jau nokāstam likt kanēli, var olas dzeltenumu...
smalkā gala sieri man patīk pliki, un garšot pirms pirkšanas vislabprātāk dod Gastronomā zem Latvijas viesnīcas
vīnu var diezgan veiksmīgi piejautāt Berga bazārā ;)
P.s. vecam sieram neko labāku par siermaizēm - rīvēts siers, smalki sagriezts tomāts, paprika, ola, ja tauki nekaitē, ari majonēze, garšvielas pec gaumes, vel atklājusi neesmu
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: