chaj ([info]chaj) rakstīja [info]gardumi kopienā,
ķirbim piestāv ingvera sakne. var sautējumu pagatavot no ķirbja, ingvera saknes, + dārzeņi, kas ir pa rokai.

man ir šāda recepte:
ķirbis, sīpols, ingvera sakne, konservēti tomāti, cukini, šampinjoni, mājas siers, makaroni-gliemežvāki.
olīveļļā cep sasmalcinātus sīpolus, ingvera sakni un ķirbi minūtes 10, tad pievieno sēnes, cukini, cep vēl min.3, tad pievieno konservērus tomātus, pielēj ūdeni (labāk dārzeņu buljonu) un ieber makaronus (pirms tam visu pārceļ kastrolī). Sautē vēl min. 10. Uz beigām iečeļ mīksno sieru (nu, mājas biezpienu). + Svaigs baziliks.
Oroģinālreceptē tas viss tiek servēts veselā ķīrbī. Ja ķirbis ir neliels, ap 2 kg, pirms gatavošanas var nogriezt tam augšu, visu mīkstumu uzmanīgi ar nazi izgriezt gatavošanai, bet pašu ķirbi ar "vāku" pakarsēt cepeškrsnī (kādu pustundu vismaz). Sautējumu gatavot kā rakstīju, pirms pasniegšanas visu sakramēt ķirbī un pasniegt veselu. Svētku galdā.




(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?