Mis Ciba 2006. ([info]laukuroze) rakstīja [info]gardumi kopienā,
Vis vis vienkāršāk ir uzcept tādu kā tortes ripu.. un tad virsū uzsmērēt da hjebko.. vai arī neko - grauzt sausu.

vienkārši pēc velna.
Sakuļ 5 (6) olu dzeltenumus ar tikpat - 1 karoti cukura un drusciņu vanilīncukura.. tad pieliek tikpat karotes miltus un kādu drusciņu cepamā pulvera (to var arī nelikt.. bet nu).. tas sakuļ tos olu baltumus ar vienu karoti cukura, un iecilā..
un tad lej ar sviestu (vēl var mannu gar malām iekaisīt - lai nepielīp)..iesmērētā veidnē un cep kamēr brūns - un kamēr iedurtais sērkociņš nav aplipis ar ķeskainu mīklu..

Rabarberu laikā apakšā var likts rabarberus ar cukuru.. tagad apakšā var likt ābolus. Var jau izceptai (un otrādi apgrieztai) virsū vienkārši uzsmērēt zapti vai izvirst ar putukrējumu..
var uztaisīt 3 sītādas ripas un pa vidu izvirst ar krēmiem.

vienkāršākajā izpildījumā process aizņem pusstundu - ar visu trauku mazgāšanu..
un jā ēd siltu tad vispār ir ņammma...

labi, patiesībā šī ir vienīgā kūka, kas ir pietiekami vienkārša, lai arī es viņu varētu izcept:))


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?