tante ([info]tante) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2006-11-05 15:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

ķirbi sagriež 1,5-2 cm biezuma šķēlēs.. uzkarsē pannā taukvielas, liek virsū ķirbja šķēles.. katru šķēli apkaisa ar sāli un sarkanajiem pipariem (asā paprika).. cep 4-5 minūtes uz vidējas uguns zem vāka, apgriež un atkal apkaisa ar sāli un pieparime.. cep vēl tikpat ilgi.

ēd siltu, bet ir garšīgs arī atdzisis.:)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aleja
2006-11-05 16:22 (saite)
beidzot neizskatās pēc vēmekļiem!

(Atbildēt uz šo)


[info]fanija
2006-11-05 22:03 (saite)
Jauki, tieši domāju, ko lai dara ar atlikušo ķirbja trešdaļu. Paldies!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?