Envija ([info]envija) rakstīja [info]gardumi kopienā,
Ai, nevajag tik sarežģīti pieiet jautājumam - vispirms pie želatīna pielej bišķi masas - tik cik ieiet tai želatīna bļodiņā, samaisi ij pēc tam visu želatīnu lej pie putukrējuma un viss ir OK:)
Un es vispār želatīnu kausēju mikrenē - 30 sekundes un viss gatavs, nevajag ne katliņus, ne ūdens peldes


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?