tante ([info]tante) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2006-10-20 10:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ar siļķi pildīti tomāti

6 nelieli tomātiņi

1 ola

1 neliels gabaliņš siļķes (aptuveni 75 gr)

1 tējk. majonēzes.

nedaudz zaļie loki

Tomātiem nogriež cepurīti un izgrebj viduci. Olu cieit novāra un smalki sakapā. Siļķi attīra no āda sun asakām un smalki sakapā. Lokus smalki sakapā. Sakapāto sajauc ar majonēzi viendabīgā masā. Vislabāk to darīt ar dakšiņu, maisot viegli paspaidot, lai vēl pašķīst. Gatavo masu pilda tomātos un ļauj stundu pastāvēt, lai savelkas garšas.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]veejaslota
2006-10-20 11:16 (saite)
A to siļķi marinētu vai sālītu? Man tās sālītās tikai kažokā garšo.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tante
2006-10-20 11:19 (saite)
principaa jebkuru.:)) ar saaliitu bus drusku kreptigax, ar marinetu drusku maigaax..:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?