pienasieva ([info]pienasieva) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2006-09-06 13:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ZAcepums
Tikko uzrakstiju dusmu rindas vīrišķajai zemeslodes pusei, bet ak...
ir jau viņiem ari labās puses - par piemēru izsalkuma attīstīts kulināra talants :D

viena, no šiem pašpikota, receptīte:
jem dziļo cepešplāti
ielej eļļu
izklapē gaļiņu un vienā kārtā ieklāj
toč toč izspiestus čiplociņus, sarīvētus sīpoliņus, garšvieliņas...
kartupeļu, kas sagriezti pa frī modei, slāni
rīvēta siera (vislabāk krievijas) biezu kārtu
un visam pāri majonēzi, lai nespīd cauri :D

ja esi nasks sēņotājs, tās ar var iemānīt zem vai virs kartupeļiem

visu to iekš karstas cepeškrāsns lielā karstumā cep, kamēr majonēze veido brūnu garoziņu
tad nogriež mazāku karstumu, vel bišku pasutina, sirdsmieram var iedurt kādā kartupelī
nu gan jem ārā, vari pāri pabērt dilles, un ļauj minūtes 10 norimt
lai siers nestaipās kad liksi šķīvī ;)
Mmmm :P


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]diana
2006-09-21 15:11 (saite)
eu, a kādu gaļu? Kaut kādas karbonādes (ja jau klapētas)?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pienasieva
2006-09-21 15:22 (saite)
aga,
es ņemu cūkas, vislabāk kakla,
bet gaumes lieta, der ari cita...

zināmi cilvēki esot provējuši ari ar maltu gaļu, cīsiņiem...

vakar pārcentos piekrāvu labi daudz kartupeļu, un siers ar majonēzi aizbēga :D bija ari kļūda, ieliku aukstā krāsnī, vajag likt karstā, lai majonēzi aprauj, tad tā kaudze nejūk laukā ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]diana
2006-09-21 15:24 (saite)
Kā tas ir - aizbēga?! Satecēja iekšā vai pa malām vai kā? Un kā zināt, ka gaļu nerauj klāt pie apakšas?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pienasieva
2006-09-21 15:33 (saite)
gar malām ;(, tagad būs jāberž cepeškrāsns :(

aber vakar iepirkām kruto tvaikoni/berzēju, būs kur iemēģināt :D

līdz šim vel ne reizi gaļu nav klāt pierāvis, jo ja visu saliek nepārspīlējot, tad majonēze veido it kā vāku, un tas viss sutinās savā sulā, nu un bišku eļļa ir apukšā un bišku taukums nāk no pašas gaļas, un tak vel visāds sulīgums tur šiverējas ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]diana
2006-09-21 15:34 (saite)
baigi, baigi forši. Man tikai jānopērk dziļā panna, un būs viss lieliski.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pienasieva
2006-09-21 15:37 (saite)
smeķīgi panašķēties! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?