kā garšīgi noēst (aiz)vakardienas vārītos kartupeļus
izejmateriāli:
pārpalikuši vārīti kartupeļi, siers, ola (varbūt divas, ja daudz kartupeļu), labi daudz zaļumu pēc paša gaumes (es lietoju pētersīļus)
sasmalcinām (sastampājam/saspaidām/sarīvējam) kartupeļus, sarīvējam sieru (galvenais lai siera būtu mazāk kā pašu kartupeļu, bet citādi daudzums neierobežots), piesitam olu, lai satur to visu kopā, pieplucinām zaļumus, lai atdzīvinātu vienmuļo dzelteno masu, savā mīļākajā kotletīšu izmērā liekam uz pannas un cepam zeltainus. galaprodukts tīri labi ēdams viens pats, kā arī izmantojams par piedevu visu veidu gaļas gardumiem.
piezīme par sāli - ja nu liekas, ka izejvielās tās trūkst, var piešaut kādu šķipsniņu, bet parasti neprasās.
piezīme par tehnoloģijām - pilnīgi iespējams, ka vēl labāku rezultātu var sasniegt nevis cepot uz pannas, bet eļļaskatlā, kādu izmanto frī kartupeļiem. to būs kādam jāpārbauda ;)
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: