imagine (
minchux
) rakstīja
gardumi
kopienā,
@
2005
-
08
-
09
20:04:00
Vai ir zināms kā īstin riekstus medū apgrauzdē?? tā vienkārši - medus uz pannas un rieksti virsū vai tur ir kāda viltība?
Man ir arī Zepter panna - vai ir kādam pieredze moš kā to dara uz tās?
senkjuu;)
(
Ierakstīt jaunu komentāru
)
cane
2005-08-10 10:10
(
saite
)
Es 7dien pa TV redzeeju krievu raidiijumu "Gatavojam maajaas" vai kaut kaa tamliidziigi. Tur vieniem salaatiem vajadzeeja meduu apgrauzdeetus valriekstus. Tad nu taa arii dariija, kaa tu saki - medu pannaa, riekstus virsuu un cepa. Pati gan meegjinaajusi neesmu.
(
Atbildēt uz šo
)
Neesi iežurnalējies.
Iežurnalēties?
Navigate:
Sveiks, Cibiņ!
Login
Bīdīt tekstus
Izveidot jaunu dienasgrāmatu
Latest posts
Meklēšana
Random!
Katalogs
Pēc Interesēm
Advanced
Pirmā palīdzība
Aizmirsu paroli!
Lapas karte
Browse Options
Contact Info
Ask a Question
FAQ
Info par Cibu...
Statistics
Download
General Info
Lietošanas noteikumi
Informācijas privātums
Juridiskā informācija
Lapas karte
Browse Options