tante ([info]tante) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2005-07-16 22:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
fixā zive sliņķiem..:)
Sastāvdaļas:
zivīte, cik nav žēl vai cik ir pie rokas (man bi 2 putasu)
eļļa drusku cepšanai
sāls pēc patikšanas vai kas tamlīdzīgs
1 ēdk. ķiploku granulas
3 ēdk. skāba krējuma
panna ar vāku

Pagatavošana: (laiks: 10 minūtes)

uzkarsē pannā eļļu, nogriež uguni mazāku, uzliek izķidātu zivi vai zives gabalus uz karstās pannas, uzliek vāku un aiziet nomazgāt rokas...

pēc 2 minūtēm paceļ pannai vāku, apgriež zivi vai zives gabalus uz otru pusi, uzkaisa sāli vai ko tamlīdzīgu cik grib virsū tai zivei vai zivs gabaliem, uzkaisa vienu ēdamkaroti ķiploku granulas (ja gadījies īpaši čakls ēsttaisītājs, tad jamās var aizvietot ar 2 ēdamkarotēm izspiesta vai sarīvēta svaiga ķiploka), riņķī apkārt un pa vidu zives gabaliem iepļeckā krējumu, uzliek pannai vāku un sutina to visu uz nelielas uguns 5-7 minūtes.

izslēdz uguni, noņem pannai vāku, izkrāmē pannas saturu šķīvī (vai vairākos šķīvjos), sagriež baltmaizi un ēd šito zivīti mērcējot maizi tamjā krējuma mērcītē, kas sanākusi..:)

ja gadījies īpaši čakls ēsttaisītājs, tad var pievārīt klāt karpeļus, vai rīsus, vai makaronus, vai griķus vai kas nu kuram ir pa rokai un garšo..:)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: Izklausās iedvesmojoši, bet papildjautājums
[info]udensroze
2005-07-17 00:16 (saite)
mm.neee.patikama sausa zivs

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?