Saldā siera kūka
Pamatam: Selgas cepumi 2 paciņas.
sviests mazliet vairāk par 1 paciņu
Tā saucamais pildījums: krējuma siers Philadelphia 400 g; iebiezinātais piens (viena bundžiņa), 250ml saldā krējuma; želatīns 20g
Tad cepumus sasmalcina (cik smalki vien var, tad labāk turās kopā), izkausē
sviestu un sajauc ar cepumiem, pieliek cukuru.
Ierīvē veidni ar sviestu un to masu saspiež pa apakšu, tad liek ledusskapī kamēr taisi pārējo.
1.Sieru sajauc ar kondensēto pienu.
2.saldo krējumu uzkarsē un sajauc ar želatīnu (to pirms tam izkausē ūdenī)
3.tad 1+2 visu sajauc. Var vēl pielikt citronu miziņu.
Kad gatavs lej formā, sākumā būs tāds pašķidrs, bet tas nekas, sacietēs.
Un būs ņammīgi:)))
Loģiski var variēt ar visādām kivi želejām pa virsu un dajebko :))
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: