Bella ([info]bellucis) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2005-02-13 23:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
saldi un garšīgi
varbūt atkārtojos, bet pirms kādas nedēļas atcerējos kādu gardumu, ko bērnībā uz ātru roku tētis pagatavoja. [tagad daru to pati] :))

ieber pannā auzupārslas + cukurs kādas 5 tējkarotes, + sviests nu tā atkarīgs cik auzupārslas bērtas, un viegli apcep. Tā lai auzupārslas paliktu zeltaini brūnas.

ieteikums, sviesta vietā nelietot eļļu, jo tad'auzupārslas nesanāk kraukšķigas, bet treknas un piesūkušās ar eļļu.

Btw. Tam visam pasākumam var pievienot augļus [trauciņā saliekot kopā visu], apelsīnus, ābolus, banānus utt tad uzbērt auzupārslas un pavirsu uzlikt putukrējumu [ieteicams īsto] ;) vai arī auzupārslas iejaukt putukrējumā un likt virsū augļiem ;)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kiskinja
2005-03-04 12:19 (saite)
Nu es daru taa - deserta traucinjaa ar augstaam malaam kaartoju kaartaas auzu paarslas un putukreejumu (taa, lai sanaak smukas sviitras) un pashaa virsuu putukreejumam kivi, banaanu un apelsiinu shkjeeliites:) Principaa jau tas pats sanaak:)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]bellucis
2005-03-04 12:40 (saite)
nu jaa.. ;))
tikai interesantaak tas vis pasniegts.. tb citaadaak ;))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?