h2o roze ([info]udensroze) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2012-01-19 12:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
līdz šim cepu keksiņus parastos silikona formiņās, bet aizvien vairāk gribas cept tādus milzīgos mafinus, "kā ārzemēs pārdod", kur no viena esi jau pārēdies. visklasiskākais piemērs ir melleņu mafins. vai man jāņem tā pat mīkla, kas līdz šim, tikai jāatrod lielas formas, vai tomēr savādākas receptes priekš tiem? paldies


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]str
2012-01-19 13:39 (saite)
:) jāprovē jau

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]str
2012-01-19 13:42 (saite)
http://www.cetrassezonas.lv/lv/receptes/konditoreja/recipe.php?id=35428
pēc šitās bildes esmu sapratusi- ka ir jāprovē vismaz atrast kko kur salikt tos papīrus

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]udensroze
2012-01-19 13:44 (saite)
trakums, man būs bankrots, ja turpināšu tos pirkt gatavus pie šejienes cenām! visas mafinu pannas arī ir paredzētas tikai standartizmēram :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]str
2012-01-19 13:48 (saite)
jābūt lielajiem cepamtrauciņiem! meklējot gūglē big muffins - viskaut ko intresantu var atrast.
tas ko cep ārpus mājas- tie ir tādi bagi "viegli" - apēd 2-3 un tad tik jūtas, pašceptie ir - sātīgāki vai...

/ oij- ar mandeļmiltiem-mmmmm

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?