Liena ([info]lapsa123) rakstīja [info]gardumi kopienā,
kāpostus pērku bunduļos "Spicie" laikam ar dzērvenēm, vislētākie RIMI.
ielieku katlā un sautēju, ik pa brīdim pielejot mazliet ūdens un mazliet eļļas.
kad jau nāk mīksti, pieleju nedaudz sojas mērci, smuki iekrāsojas.
paralēli sacepu garšīgu žāvēto gaļu uz pannas, kad viss gatavs gaļu kāpostos iekšā ar visu iztecējošo taukumu. Gaļu pērk tādu cauraugušu, lai ir tauciņi.
Garša atkarīga no kāpostiem un gaļas, jo gardāka gaļa, jo ņammīgāki štovētie kāposti.

Nez, kuri no gatavajiem nopērkamajiem varētu būt gardāki par mājās štovētajiem?!!

vistai saliek iekšā piparmētru un cep - sanāk laba.(bet pašreiz svaigas piparmētras nav)
šodien cepu vistu, pirms tam iemarinēju Adžikā+sojā - mmmmm.... Adžika no pūres ražojuma "Gruzijas"(visu bez sāls, sāli ber ēdot ja vajag)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?