Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja [info]futbol_hokej kopienā,
@ 2007-12-18 09:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
NBA
tomēr jākonstatē fakts - Gārneta treids uz Bostonu, iespējams, kļūs par visslavenāko transakciju līgas vēsturē. ar nosacījumu, ja viņi šogad uzvarēs līgu, a nevis būs Dalasa -2. nākamajās dienās notiks aizraujošākais - Bostona pret Detroitu, Orlando un Hjūstonu. tur, karoče, arī redzēsim.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dunduks
2007-12-18 10:30 (saite)
caaljus skaita rudenii, reps., pavasarii. redz, Allens (tas kursh Rejs) jau izlaidis kaadu speeli traumas deelj, a ja kaut kas gadiisies ar gaarnetu, tad vispaar uzreiz tushi svet.

taapat no naakoshajaam 3 ORL un HOU shobriid ir pakaljaa, DET ir atkariiga no noskanjojuma, un vieniigaa vareetu buut patieshaam raadiitaajs.

eniivej, shii vasara izraadiijusies zaljajiem ljoti veiksmiiga, tikai tagad taa haljava (Sonics drafta loterijaa nr.2 ---> rebuilding mode full on; MIN shefo muuzham zaljais makheils) arii jaaizmanto, savaadaak buus Dikti obidno.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2007-12-20 20:56 (saite)
da nu, teiksim, Bostonas modelis šobrīd tiek veidots pēc diezgan labi zināmas sistēmas. trīs cilvēki, kas taisa rezultātu, un viss. tāds bija (un principā tagad arī ir) leikeriem, tāds bija kādreiz čikāgai. kad sanatonio salauza šo jauko tradīciju ar zvērīgo aizsardzību, komandas kvalitātei sāka parādīties pavisam cits jautājums, par kuru es vakardienas ASK pagrūdienā pret Kijevu arī ļoti aizdomājos.

tad, vot, kad laukumā nav saņģika un izrādās, ka pārējie īsti nevar atvest viņa punktus, tas nozīmē, ka pati komanda ir diezgan figovaja, lai cik arī grūti to man kā ASK līdzjūtējam nebūtu atzīt.

tagad paskaties uz vašingtonu - arenass mocas ar traumām, ja kāds pirms gada pateiktu, ka vašingtona bez viņa ir uz kaut ko spējīga, tur pat zirgs smietos. un tomēr vēsā mierā viņi atkāpājās no tās pašas pakaļas, kurā sezonas sākumā bija goldensteita. zaščot čego? nu, batlers drusku vairāk met pa grozu, bet galvenais, ka pārējā komanda atved taču viņa punktus.

un, tici man, bostona ir tieši šis vašingtonas variants, kura neiekritīs nekāda panikā dēļ viena zaudēta līdera. kaut kas tāds drīzāk varētu uz šobrīdējiem leikeriem attiekties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?