Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja [info]futbol_hokej kopienā,
@ 2007-11-09 09:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakardien skatījos futbolu, uefa kausu

Rennes (Francija) - Brann (Norvēģija) 1-1. tas, ko lieliskā Pjēra Dreosī vadītā komanda vakar darīja ar norvēģu vikingiem ir vienkārši neaprakstāmi, viņiem vārtsargs, domāju, izpildīja gada normu līgā, vilka ārā no visiem stūriem iedomājamo un neiedomājamo. tomēr, ja Renna turpinās spēlēt tādā pašā garā, tad iziet no grupas nebūs nekādu problēmu.

Tolouse (Francija) - Sparta (Čehija) 2-3. lai arī Prāgas "Sparta", protams, nav nekādi vikingi, "pelnrušķīte" tomēr ļoti nepatīkami pārsteidza. pēc ātrajiem Elmandera vārtiem francūži laiam nolēma palēnām ripināt bumbu līdz spēles beigām, kas izrādījās kļūda - čehi ļoti centās un otrajā puslaikā guva divus ļoti loģiskus vārtus. galotnē sāka skriet arī beidzot Tulūza, taču uzvarēja komanda, kas vairāk tieši centās. būs mācība priekšdienām, ka tautas mīlestība (personiski sevi ieskaitu), "pelnrušķītei" nebūt nenodrošina uzvaras. un ceru, ka būs arī secinājumi.

Nurnberg (Vācija) - Everton (Anglija) 0-2. uniloje gavno, gan futbols, gan komandas kā tādas. vienkārši vienā no viņām spēlē Arteta. atņemiet "Evertonai" Artetu un aizsūtiet uz Anglijas otro līgu. neviens par to neraudās.

Aberdeen (Skotija) - Lokomotiv (Krievija)1-1. redzēju tikai pēdējās 20 minūtes. mani jau sen interesēja, kā gan spēlē tādas skotu komandas, kā "Hearts", "Aberdeen", "Inverness"... :) izrādās, ka prikols viņām ir tāds - spēlēt viņas pašas neprot, tacu teicami māk nolaist pretinieku līdz savam līmenim. tas, kas notika laukumā visdrīzāk atgādināja masu hipnozi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dunduks
2007-11-09 09:48 (saite)
nu ar "Aberdeen" nemaz jau tik traki nebija, nav jau nekaadi braziilieshi, bet briizhiem i saspeeleejaas tiiri normaali, nu unklasiski britu stilaa paspaardiija :-) nedaudz smiekliigi bija, ka lielaa veeja deelj pirmajaa puslaikaa "Aberdeen" vaartsargs liidz centram aizsist nevareeja :-)

par "Everton" - speeli neredzeeju, bet nepiekriitu, vinji ir vismaz kaada komanda tabulas aukshdaljaa, kuraa ir pietiekoshi maneejo :-)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2007-11-09 09:51 (saite)
viņi visi ir vienādi
čto manējie, čto tavējie, čto aston villa, vīgana un blekbērna
viņus visus jāsūta ar elektrību ārstēties :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?