Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja [info]futbol_hokej kopienā,
@ 2006-08-22 10:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ОПЕРАЦИЯ "ЧИСТЫЕ НОГИ".
lasīt šeit
starp citu, par šo nav brīnums. uztrauc tikai tā atklātā bezkaunība - pirms otrā čempionāta apļa visi korī runāja, ka tūlīt sāksies tiesnešu kļūdas par labu CSKA. Nu, lūdzu, arī sākās - "Spartakam" neieskaita golus, "Zenītam" Tomskā, esot vadībā 2:1, kad iet pieliktais laiks, iesit šādā veidā (pievērst uzmanību tam, kas notiek pirms paša gola - ir neapšaubāms auts, pēc kura Tomskas spēlētājs aizskrien sist stūri, līnijtiesnesis vispār nereaģē).
zirdziņi būs atkal čempioni. skatīties pašas spēles gan vairs nav interesanti.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dunduks
2006-08-22 13:40 (saite)
es gan ieteiktu atcereeties, ka tas pats nelaimiigais Kulalajevs pirmo podu nolaida pieshkjirot neesoshu pendeli par labu spartakam un ciskai pret torpedo pirmajaa puslaikaa pie 1:1 neieskaitiija Zho guutos vaartus. un luch-spartaka galvenais tiesnesis bija japaanis, bet liinijtiesnesis atradaas paaraak taalu, lai vareetu redzeet, kas notika (imo, arii futbolaa neskaadeetu tiesnesis aiz vaartiem, jo taa kaa metodika maaca, ka liinijtiesnesim jaaatrodas uz vienas liinijas ar peedeejo aizsargu, tad ja piemeeram ir sitiens no metrim 25-30 un peedeejais aizsargs ir liidzaas, tad pareizi saskatiit robezhgadiijumus ir neiespeejami).

taa kaa vai nu tiesneshi ir vienkaarshi suudiigi, vai nu arii visi maksaa.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2006-08-22 14:03 (saite)
jaunā mk-afiša, kā par nelaimi, ir atkal aizvērusies (pēdējās divas tūres), tāpēc nevarēšu iedot videolinku uz to, kā līnijtiesis tur godīgi noskrēja pakaļ bumbai, bet ru_futbola komnjunitī LJ kaut kur ir fotka, kur viņš atradās piespēles brīdī.

par Žo golu un nelaimīgā Kulalajeva mudacību neiet runa.
runa ir par faktiem, kurus es redzu - pēc pirmā apļa beigām tiešām tiesneši kļūdas (ja Tomskas gadījumu var vispār aprakstīt kā "kļūdās)pret CSKA galvenajiem konkurentiem tādās situācijās, kādās pret CSKA vairs nekļūdās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2006-08-22 14:20 (saite)
eee, ar ko atshkjiras Zho gols no Bazhenova gola ?!?!?!

"par Žo golu un nelaimīgā Kulalajeva mudacību neiet runa.
runa ir par faktiem, kurus es redzu - pēc pirmā apļa beigām tiešām tiesneši kļūdas (ja Tomskas gadījumu var vispār aprakstīt kā "kļūdās)pret CSKA galvenajiem konkurentiem tādās situācijās, kādās pret CSKA vairs nekļūdās."

pretrunas, pretrunas.

un katraa kaartaa ir (ne)ieskaitiiti goli, (ne)iedotas pendeles, (ne)esoshas aizmugures. suudiigi tiesneshi un/vai visi peerk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2006-08-22 14:36 (saite)
ja paskatīsies uz to visu neiedoto sezonas beigās, redzēsi interesantas tendences, tieši, kad panesas otrais aplis - tajā panesas kļūdas tieši cska labā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?