Dunduks ([info]dunduks) rakstīja [info]futbol_hokej kopienā,
@ 2012-05-24 16:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Neapmaksāta reklāma
Par iespējams visintelektuālāko futbola žurnālu "The Bilzzard" ir iespējams norēķināties arī bez PayPal konta.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]quasi
2012-05-24 16:25 (saite)
Neesmu lasījis, tāpēc precizēšanai - "visintelektuālāko" ir domāts nopietni, vai tas ir tāds sarkasma/ironijas žurnāls, kur raksta par futbolu gudrāks nekā vidēji žurnālists?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2012-05-24 16:39 (saite)
Jā, tas ir domāts nopietni (protams, tur ir vietām ironija/sarkasms, bet mērķis ir rakstīt par Spēli, kuru mīl). Arī žurnāls ar vismazāko reklāmas daudzumu un cilvēki tur raksta tāpēc, ka nevar nerakstīt. Un autori ir visdažādākie, par visdažādākajām ar un ap futbolu saistītajām tēmām.

Nekas jau netraucē paņemt ar "Pay what you like" elektronisko kopiju un aptaustīt (tiesa, žurnāls ir tādā kvalitātē, ka vēlams taustīt drukāto eksemplārs).

Jaunībā es par šādu žurnālu būtu spējīgs nogalināt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]quasi
2012-05-24 16:47 (saite)
Es zinu, ka Francijā ir tāds Sofoot, viņiem ir arī sava interneta lapa. Tur gan vairāk par tādām blakuslietām futbolam viņi raksta, bet arī var just, ka žurnālisti ir pietiekami kreatīvi, un, teiksim, eleganti apsmej vai tā... Man te nesen patika šāds piemērs: Kaut kāds meksikānis varētu pievienoties Marseļ olimpik, bla bla bla... un nobeiguma secinājums: Viņu vilina iespēja izcīnīt līgas kausu (Marseļa pēdējos 3 ir uzvarējuši; šosezon čempionātā apmēram 10.vietā palika).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?