Samurajs ([info]samurajs) rakstīja [info]futbol_hokej kopienā,
@ 2006-06-12 18:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Futbols. Nu, veči, tas taču ir Gūss Hiddinks. Jūs tiešām cerējāt, ka viņa vadītā Austrālijas izlase papisīs kaut kādai tur Japānai? Atceros, pirms dažiem mēnešiem [info]martcore žurnālā apgalvoju, ka Japāna ir visnotaļ viduvēja izlase, kas spēj kaut ko ievērības cienīgu parādīt, tikai spēlējot savās mājās. Un te ir Vācija, un vēl Hiddinks pretī.

Hokejs. Tīri vai par Karolīnu sāku fanot. Ciest nevaru apzinātas tiesnešu simpātijas par labu vienai komandai. Kanādieši, bļin. Nu un? Šitādu golu ieskaitīt... http://www.sport-express.ru/art.shtml?122638 - Larina raksts par šo gadījumu iekš Sport-Express.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dunduks
2006-06-13 08:05 (saite)
man gribeetos pieziimeet, ka tajaa rakstaa nav nekas par to golu, kuru Oilers pie rezultaata 1:0 neieskaitiija, kad visi, iznjemot tiesnesi un vaartsargu, redzeeja, ka ripa nav piespiesta, Moro shamo iebakstiija, bet skuju vam
un ticeet SE viedokljiem ir galiigi garaam, jo shamie Paaraak Biezhi neredz, bet uzraksta, vai uzraksta ar Meerkji

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]samurajs
2006-06-13 09:06 (saite)
Ha, es neteicu, ka viņiem ticu (ticu es citām lietām, ar sportu nesaistītām), es vienkārši atzīmēju vietu, kur šī epiozode aprakstīta un aprakstīta, ja nemaldos, diezgan precīzi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kosmonavtovich
2006-06-13 10:30 (saite)
Šeit ir ļoti profesionāls blogs, kur ir pretējs viedoklis.
http://mirtle.blogspot.com/

Turklāt SportExpress bija ļoti tendenciozs raksts. Lasi starp rindām taču. Pašlaik krievijā notiek NHL nomelnošanas kampaņa, jo viņiem ir jāslēdz līgums ar NHL drīzumā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]samurajs
2006-06-13 10:53 (saite)
Nu, protams, un uzskats, ka krievi vienmēr ir tendenciozi dažādu aizokeāna lietu atspoguļošanā, ir patiesība augstākajā instancē... Kaut gan jā, daļēji jau tev taisnība ir - saceltā brēka ap to krievu pūsli Ovečkinu, uz kura fona Krosbijs tāds niekkalbis vien esot, zināmā mērā apstiprina tavus vārdus. Bet te ir nedaudz cits gadījums, un viedokļi arī var būt dažādi, tas tā kā būtu jāsaprot. Un kāds naivums uzskatīt, ka kādam NHL nomelnošanas kampaņa tajā "Sport-Express" dikti būtu vajadzīga vai izdevīga. Varētu padomāt, ka no kāda atsevišķa žurnālista viedokļa šajā jautājumā kaut kas varētu mainīties gaidāmā līguma sakarā. Šajā pašā avīzē un arī citā krievu presē esmu lasījis arī nedaudz citādus un pasaules spēcīgāko līgu slavinošus rakstus. Bet tas, ko tur sabrūķē atsevišķi žurnālisti un hokeja "speciālisti" (kā Fjodorovs-seniors, kura komentāri tiešām izceļas ar absolūtu tizlumu), patiesībā maz kuru interesē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2006-06-13 11:13 (saite)
lielaakaa probleema nav Malamuda materiaalaa par speeli, probleema ir Larina komentaaraa, kur, redz, esot pasuutiijums, tanii pashaa laikaa nepieminot citu Ljoti buutisku epizodi, tas saucas - dubultais standarts

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kosmonavtovich
2006-06-13 11:14 (saite)
Tu tiešām domā, ka Viskrievijas avīzē ir tāds `atsevišķa žurnālista viedoklis`? Turklāt tik ass un tendenciozs.
Lūk, starp citu, šis raksts.

http://www.sport-express.ru/art.shtml?122638

Labākā vieta:
В Европе в ста случаях из ста такой гол не засчитали бы!

Ķipa - eiropa laba, NHL slikts. Vēstījums pilnīgi skaidrs. Turklāt bez nekāda pamata, jo mēs visi esam redzējuši pietiekami daudz brīnumu eiropas tiesāšanā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]samurajs
2006-06-13 11:37 (saite)
Jā, domāju, ka dažreiz ir gan, tāpēc, ka esmu lasījis šajā avīzē dažādus viedokļus.
Šis konkrētais teikums neliecina par to, ka tā autors pretendētu uz to, ka tā tiešām būtu patiesība. Vienkārši žurnālistikā ir tendence dažreiz lietot nedaudz pārspīlētus izteicienus notikumu krāšņākai attēlošanai un konkrēta momenta spilgtākai izcelšanai. Pilnīgi normāls paņēmiens, kas neiztrūkst nevienas valsts presē.
Pie tam, ibio matīt, pēc tik idiotisku noteikumu ieviešanas NHL, kā rezultātā tur hokejs ir pārvērties par kaut kādu veču baletu, nevis normālām ledus bruņinieku cīņām, pat es, kurš par NHL fano no 90-to gadu vidus, nekādi nevaru dziedāt tikai slavas dziesmas šai līgai. Jāprot tak paskatīties arī patiesībai acīs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2006-06-13 11:41 (saite)
nu ja tu skatiitos pleiofus, nevis lasiitu par tiem, tad redzeetu, ka tur nav nekaa liidziiga dazhaam WC06 speeleem (arii WC meedza buut ljoti normaali/sapraatiigi tiesaatas speeles)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]samurajs
2006-06-13 11:49 (saite)
Zini, par cik ir iespēja nokačāt spēles, tad dažreiz paskatos gan. Un par to tiesāšanu čempionāta laikā un daudzajiem fantastiskajiem noraidījumiem (kurus mēs visi labi atceramies), tad tieši par to jau es runāju. No kurienes gan vēl tas nācis, ja ne no NHL, kur dažā labā šīs sezonas regulārā čempionāta mačā komandas pavadīja mazākumā/vairākumā bezmaz vai pusi spēles. NHL tiek kritizēta un kritizēta pamatīgi ne tikai krievu presē, bet arī Ziemeļamerikā. Ja klausās tikai, ko muld tas diletants-komisārs, tad bezmaz vai paradīze NHL laukumos plaukst un zeļ, tikai realitāte gan diemžēl ir nedaudz savādāka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kosmonavtovich
2006-06-13 11:46 (saite)
es redzēju vienu COL:DAL spēli playoffos. nekāda baleta tur nebija. spēka spēles pietiekoši. vienkārši, veči ir samācījušies spēka paņēmienus pielietot tā, kā tas ir paredzēts. ķeksēšanas no aizmugures faktiski nebija un tas ir galvenais, kas hokejam traucēja visu laiku, manuprāt.
lēnākais aizsargs aizbāž uzbrucējam nūju aiz krekla un vizinās, vai tad tās ir tās ledus bruņinieku cīņas tavā izpratnē? ja tu kā aizsargs tiec līdzi uzbrucējam un ar plecu viņu izrubī līdz 10ajai skatītāju rindai, tad tas ir atļauts un tādu momentu tiešām bija daudz.
tu esi kādu NHL spēli šogad redzējis?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]samurajs
2006-06-13 11:50 (saite)
Sk. augstāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?