ю ([info]ttp) rakstīja [info]foodporn kopienā,
@ 2010-02-11 12:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
I got the fever for the flavour, the payback will be later, still I need a fix


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]begemots
2010-02-11 13:37 (saite)
keksišs!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ttp
2010-02-11 13:39 (saite)
īsti nē
šokollāde, kas peld olā un sviestā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zimbabve
2010-02-11 13:43 (saite)
atgādina "chocolate fondant" receptes, ņamm:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ttp
2010-02-11 13:44 (saite)
ir ir ņamm
tik nesaprotu kāpēc tādu kalnu uzpūta cepoties

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zimbabve
2010-02-11 13:52 (saite)
Man šķiet, ka tas ar olu maisīšanu saistīts, baltumi droši vien bija masā jāiecilā, ne? Man šitāds efekts sanāca vienreiz ar suflē-veidīgu kūku, toreiz domāju, ka bija nevienmērīgi sadalīti saputotie baltumi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ttp
2010-02-11 13:55 (saite)
oi nē, ar tadām metodēm es sevi nemoku, bet varētu būt iemesls.
galvenais jau, ka garda

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zimbabve
2010-02-11 13:57 (saite)
izskatās varen garda:)
Būs kaut kas salds laikam jāuztaisa, citādi šitāda kārdināšana pie laba gala neved:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?