Trickzter ([info]suic) rakstīja [info]folding_at_home kopienā,
@ 2007-06-29 12:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
SMP update
Sakarā ar to, ka 1. jūlijā izbeidzas derīguma termiņš Folding@home SMP klientiem, nepieciešams tos atjaunot. Pretējā gadījumā tas vienkārši pārstās darboties. Jaunie klienti lejuplādējami turpat, kur parasti*.

Šis SMP klienta atjauninājums nesatur būtiskas izmaiņas klienta funkcionalitātē un, galvenokārt, domāts derīguma termiņa pagarināšanai. Atjauninājums ar būtiskiem uzlabojumiem atrodas testēšanas stadijā un pagaidām nav gatavs publiskai izdošanai.

Atgādināšu, ka SMP (Symmetric MultiProcessing) klients paredzēts četrkodolu un jaudīgiem divkodolu procesoriem, kas darbināti 24h/dienā režīmā. Pateicoties īsajiem darba vienību nodošanas termiņiem, paralēlajai skaitļošanai, mazliet sarežģītākai instalēšanas procedūrai un klienta beta statusam, SMP klienta veikums ir visaugstāk vērtējamais gan no zinātniskā viedokļa, gan punktu ziņā. Ja tu šobrīd jau darbini divus atsevišķus console klientus uz jaudīga divkodolnieka 24/7 režīmā, varbūt ir vērts pamēģināt SMP klientu.

___
* Windows SMP klientu var mēģināt atjaunot neinstalējot klientu no jauna, bet gan apturot procesu un nomainot divus failus - fah.exe un UILANG1.UDB. Atsevišķi šos 2 failus iespējams lejuplādēt šeit.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?