Trickzter ([info]suic) rakstīja [info]folding_at_home kopienā,
@ 2007-05-28 13:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:coding, design, scripts, stats, subteams

Project: Subteams
Savas aprises beidzot ir ieguvis subteam koncepts. Subteam ir apakškomandas, kuras varēs pastāvēt mūsu lielās komandas ietvaros, sagādājot pārskatāmāku statistiku un lielāku sacensību azartu.

Nepieciešama PHP zinošu cilvēku dalība, lai varētu noorganizēt virtuālo darba komandu, kas kopīgiem spēkiem šo projektu varētu paveikt. Pēc prelimināras informācijas ievākšanas, šāda statistika varētu kalpot par labu pamatu tālākai komandas izaugsmei.

Uzmetu pirmo koncepta versiju: [ apskatīt ]. Lūdzu visus interesentus apskatīt, izteikt piezīmes, komentārus, kritiku, uzlabojuma iespējas. Tāpat aicinu PHP zinošus cilvēkus pieteikties topošajai darba grupai un/vai izteikt komentārus jau no programmēšanas viedokļa.

Šo mums vajadzētu dabūt gatavu!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zetinja
2007-05-28 16:31 (saite)
Ideja interesanta un izskatās pat realizējama, tikai vajag kodētāju.

(Atbildēt uz šo)


[info]zetinja
2007-05-28 16:36 (saite)
ep.. tikai īsti neiebraucu par tām subteam kategorijām. Ja es esmu no cēsīm, un cēsu 1. videnes, bet tajā pašā laikā esmu arī, piemēram tur kaukāda tiri.piri.lv foruma, kas ir ūberpopulārs, bet nekādā veidā nesaisīts ar cēsīm un owneris vispār dzīvo ventspilī. Kas tad ir kategorijas un kas tos subteam tajās kategorijās sadala?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]suic
2007-05-28 19:40 (saite)
Foruma ownerisms un lokācija šai gadījumā nekā nemaina... Svarīgi, ka šajā forumā piedalās konkrētais cilvēks no Cēsīs, tas ir - Cēsu komandā ir lietotāji no tādām un tādām skolām un tādiem un tādiem forumiem.

Šodien ienāca prātā vēl viena doma.
1) Ja nospiež uz Cēsīm, tad rāda visas komandas (no citām kategorijām), kurās ir dalībnieki no Siguldas.
2) Ja nospiež uz Cēsīm, tad rāda tikai Cēsu dalībniekus citu kategoriju komandās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

hello
(Anonīms)
2008-01-20 00:12 (saite)
nk[url=http://superfirstsex.info/CFNM/index.html]CFNM[/url] http://superfirstsex.info/CFNM/ CFNM (http://superfirstsex.info/CFNM/)

(Atbildēt uz šo)

hello
(Anonīms)
2008-01-20 11:10 (saite)
tb[url=http://docs.google.com/View?docid=ddtpk9nq_1fkx2n2hn[/url] http://docs.google.com/View?docid=ddtpk9nq_1fkx2n2hn Jennifer Lopez (http://docs.google.com/View?docid=ddtpk9nq_1fkx2n2hn)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?