Trickzter ([info]suic) rakstīja [info]folding_at_home kopienā,
@ 2005-05-06 14:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
skaitļošana bez hdd
Varbūt šis ir risinājums, lai uz svaigām kastēm foldotu, neinstalējot klientu uz hdd. Neatradu, kur jautājums izskanēja oriģinālā, tāpēc postoju šeit. Ja kādam ir nedaudz laika, varbūt var uzmest aci un pastāstīt, par ko īsti ir runa šajā gadījumā?

Boot from a "Live" CD and use a Flash Drive to fold from .....
Overclockix is set up to do just that ! Based on Knoppix !
http://overclockix.octeams.com/


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]wasted
2005-05-06 17:49 (saite)
cik saprotu no tiem 'linux on cd' variantiem, tad tur droši vien ir mape ar klientu, kas tiek palaista 'on the fly' (tur ar daudzām progām tā notiek), iespējams, ka smuks shell skripts ar konfigurēšanu, un pāris citi skripti ērtai rezultātu (wu) saglabāšanai uz kaut kā, un droši vien arī skripti veiksmīgai turpināšanai. knoppix pats par sevi ir visai piemērots vienkāršai lietošanai, ja gribas ar linux krāmēties, ar to ir forši sākt, manuprāt. automātiski detektē partīcijas (tos usb draivus laikam arī, ja pieslēgti), vienkārša neta nokonfigurēšana un vesela kaudze citu progu, patiesībā vairāk nekā man jebkad ir bijis uz xp sainstalētas. un overclockix pamatā droši vien ir tas pats, papildināts ar f@h un vēl šo to.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2005-05-06 23:30 (saite)
droshvien visi f@h klienti palaizhas ar crontab vai kaut kaa taa, taa lai nau probleemu, pats knoppix jau ir ok! man patiik!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?