Trickzter ([info]suic) rakstīja [info]folding_at_home kopienā,
@ 2005-03-09 09:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kādam jāizskatās komandas statistikas bannerim?
Paskatījos te apkārt komandu statistikas bannerus. Apskatīties bannerus varat spiežot uz linka (zemāk). Aicinu izteikt pārdomas, kādam būtu jāizskatās un kādi dati būtu jāpauž komandas statistikas bannerim? Varat izteikties gan par krāsām, izmēriem, nepieciešamajām iespējām utt. Kādu banneri mums vajag?

p.s. Varbūt kāds jauns dalībnieks vēlas iestāties Latvijas komandas rindās? [ Info šeit ]



1) šeit ir Franču komandas banneri: http://sigfah.silent-blade.org/ (Tā kā viņiem ir vairāki dizaini, tad neliku viņus visus šeit iekšā, spiediet linku!)

2) Iekš www.Statgfx.com mazliet gļukaina, bet interesanta rotaļlieta.

www.Statgfx.com




3) Te, uz tā paša dzinēja taisīts citas komandas banners. Īsti gan saits standartā tādas iespējas nepiedāvā, bet varbūt var sarunāt. The Tech Report gan ir 8. vietā pasaulē, varbūt viņiem vieglāk sarunāt, bet nu jāskatās.




4) [info]cu taisītais banneris:
Pievienojies Sviesta Cibas Folding@home komandai!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jealousy
2005-03-09 09:47 (saite)
Manuprāt šajos ir daudz par daudz informācijas. šādi baneri var kalpot vienīgi pašiem sev, bet noteikti ne reklamēšanās nolūkos. jo cilvekam no malas ir pie kājas, kas tie par WU un kas tie par punktiem.

savukārt pašam man arī nav īpaši aktuāli skatīties uz šādu banneri, jo to visu daudz plašākā formā es varu apskatīt statistikā.

ja mērķis ir paķert cilvēkus no malas, tad tur vajag kautko tādu, kā piemēram GHz banneris. jo ta spiesaista uzmanību. "O! kas par 200 GHz? tas man jāredz!"

nu tā.
bet ko nu es, es jau neko :)

(Atbildēt uz šo)


[info]skyfishs
2005-03-09 11:53 (saite)
Ja runa ir par komandas stat baneri, kas vienlaikus pilda reklāmas funkciju, tad tiešām būtu jāspiež uz uz to kopējo jaudu - tas piesaista - cilvēki slimo ar GHz! Tam GHz jābūt lielam dominējošam un uzkrītošam! Vēl jābūt nosaukumam, vietai komandu konkurencē un arī dalībnieku un aktīvo CPU skaitam. Pārējais (WU, punkti) ir mazsvarīgi! Banerim būtu jālinkojās uz šeni!
Banerus vajadzētu vismaz dažās populārākajās pamatkrāsās, bet ar vienādu dizainu. Dažādi dizaini rada sadrumstalotības iespaidu. Mazina atpazīstamību, kas ir jebkura brenda pamatā! Nevajag pārblīvēt, jāizvēlās vienkārši fonti.

(Atbildēt uz šo)

Statfgx
[info]suic
2005-03-12 07:43 (saite)
Derīgi:
http://www.statgfx.com/forums/index.php?showtopic=136

Kāds negrib pēc dotā parauga izveidot komandas statistikas banneri?

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?