Trickzter ([info]suic) rakstīja [info]folding_at_home kopienā,
@ 2005-02-05 01:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
folding-subscribe@googlegroups.com
Visi interesenti tiek aicināti pierakstīties uz Sviesta Cibas Folding@home mailing listi. Kas no tā visa sanāks, to vēl redzēsim. It kā varētu ērtākā formātā pārspriest jautājumus, kas saistīti ar Latvijas komandas (SC) lietām - sākot no dizaina, programmēšanas u.c. tehniskiem jautājumiem, un beidzot ar visu pārējo, ieskaitot sarunas par zinātnisko, ētisko, sociālo u.c. projekta pusēm.


Lai pierakstītos, vajag nosūtīt e-mail uz folding-subscribe@googlegroups.com

p.s. Tikai viens brīdinājums - labāk pierakstīties tad, ja mākat savām pasta kastītēm uztaisīt filtrus, kas atsijātu šīs vēstules atsevišķā mapē, citādi one.lv tipa pasta kastēs varētu iestāties mērens haoss, ja šai listei būs lemts ilgts un produktīvs mūžs. Ja ir jautājumi par pasta kastēm, email klientiem, filtriem u.c., tad droši uzdodiet tos!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]wasted
2005-02-05 03:17 (saite)
nepamanīju, ka inbox reklāmas arī iet līdzi :] sorry for that.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]suic
2005-02-05 10:40 (saite)
Tas nekas. Taču, manuprāt, ir daudzreiz labāk lietot labu mail klientu (piemēram, TheBat) kopā ar labu pasta kastīti (piemēram, Gmail). Lūk. :)

p.s. Tas attiecas uz gandrīz visiem, kuriem internets ir mājās (vai vietā, kur viņi pastāvīgi tam piekļūst).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]wasted
2005-02-05 11:24 (saite)
reizēm tas ir arī daudzreiz sarežģītāk, diemžēl.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]suic
2005-02-05 11:36 (saite)
Iemācies vienreiz, lieto vienmēr! :) Tāpēc jau pastāv pilns internets ar forumiem, mailing listēm, čatiem un citām vietām, kur vienmēr iespējams pajautāt nesaprotamo. Bet piekrītu, lietotājam viss "pa barabanu" - ja lieto savu one.lv, tad arī lietos un viņam galīgi pajāt uz visām iespējām un tā... Jo e-mail - tās ir 2 pogas - sūtīt / saņemt. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]wasted
2005-02-05 22:09 (saite)
es iemetu acis thunderbird'ā, nevarēju atrast, kur atslēgt smailijus, un ar to pietika :P nē, ja nopietni, viss jau skaidrs, būtu ērti, man tikai ir problēmas ar provaideru, tāds specifisks gadījums gadījies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?