Trickzter ([info]suic) rakstīja [info]folding_at_home kopienā,
Nu jau, nu jau. Lai iekļūtu Top-200, ja jaudas paliek tādas, kādas tās ir šobrīd, mums vajadzēs ap 2 gadiem. Šobrīd gan mērķis nav Top-200, bet gan Top-1000 (statsman statistika), tad Top-800 (Extreme Overclockers statistikas izvērsums).

Paralēli tam jāgādā par visu iepriekšminēto - savu komandas statistiku (endrju kaut kad solījās), žurnāla jaunu un funkcionālu Folding@home piemērotu dizainu ([info]mmk it kā pamēģinās), kā arī FAQ ([info]spilvens gan kaut kur noklīdis, cerams parādīsies vēl).

Vēl ir banneru un logo (piemēram, http://nihil.mpe.lv/folding-at-home/sc-latvia.gif ) jautājums. Bannerus vajag vēl, lai ir izvēle un dažādība. Logo tādu, kas uzskatāmāk paustu informāciju, ka šī ir Latvijas komanda un arī izskatītos pievilcīgāk.

Kad tas viss būs daudzmaz paveikts, nenāks par sliktu pareklamēt projektu tepat apkārt pa Latvijas netu - kas zina, varbūt pievienosies vēl kādi skaitļotāji gan no Cibas, gan ne no Cibas (jau tagad, cik nojaušu, vismaz daži neCibisti skaitļo komandas ietvaros).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?