Bulletproof.cupid ([info]lightening) rakstīja [info]flash_mob kopienā,
@ 2004-09-18 20:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:lazy
Mūzika:Nickleback_How You Remind Me...

weel wiena maza ideja! :D
nuu taa.. tikko pirmo reizi ieraudziiju, ka shitaada kopiena te pastaaw.. un izlasot macabre poustus... par taam gaazmaskaam, man ienaaca praataa kaads wecs 1. aprilja jox.. katraa wilcienaa ir taa saucamaa trauksmes poga, kurai ir mikrofons.. (wismaz man shkjita, ka bija) un nu doma ir taada, ka iekaapj bars ar cilwekiem wilcienaa.. pieiet pie taas pogas un skaljaa balsii (wisi domaa, ka winjsh pogu piespeda) pasuuta picu, wai kauko taadu! un naakamajaa pieturaa iekaapj cilweeeks ar it kaa to pasuutiito eedienu... pirceejs samaksaa par to utt.. it kaa jau tas buutu diezgan gruuti! bet to pashu war izdariit, no wiena wagona paarejot uz otru.. wai arii atkaartot wairaakas reizes pasuutot gan teejas, kjiinieshu eedienus (kas katram tiik) :) wareetu buut tiiri jautri!



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antropologist
2004-09-18 20:43 (saite)
shitas triks ir varen smiekliigs un jautrs.. tantuki gan briiniisies :)

vieniigi, jaanovaktee briidis, kad neredz kontrole, jo tad pirms picas vai kjiinieshu eedienu sanjemshanas draud iespeeja izbaudiit koduktora fiziskaas sagatavotaiibas liimeni.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lightening
2004-09-18 20:51 (saite)
ar tiem wareetu buut gruuti, bet gan jau... kaukas buus jaaizdomaa.. kaukaa jaaizkawee winji! nu tantuki ne tikai briiniisies... warbuut kaada pienaaks un arii pasuutiis kauko :DD ja kas war arii pateelot tos apardeweejus, kas kaapj iekshaa wagonos, paardodot kauko totaali stulbu! piem prezerwatiiwus, wai taas pashas gaazmaskas.. :D kailfoto... wai kauko taadu.. bet taas ir tikai idejas! katrs war ieteikumus kaadus teikt!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]daysleeper
2004-09-18 21:03 (saite)
ikdienaa parvietojos ar vilcieniem, tad nu aptuveni zinu to visi. bet shitads pigors gan buutu labs. var arii taa, ka vienkarshi skalji pa mobilo runaa. ir taadi varianti dazhi. varbut bez liekas vajadzibas spiest pa pogaa sarkanajam, bet vienkarshi pasutit uz vilcienu picu ar piegaadi. atnaak kurjers un veel paprasa skalji kursh te picu pasuutija!

nu un protams, ka var pardot kaut kadus neparastus priekshmetus. mans reiz iereeca par shito laikrakstu piedavajumu: Daarzs un druva, Darzs un maaja, veel kaut kaadi bija - tad nu mans pie sevis vel nosmeeja, ka varetu turpinat to sarakstu - Daarzs un suns, Daarzs un viirietis, daaarzs un auto, daarzs un bietes utt. Tas taac noveerojums. Bet ideja flash mobam vilcienaa ir baigi laba :) it iipashi Salaspils virzienaa, man ir meneshbiljete :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lightening
2004-09-18 21:06 (saite)
nuu jaa, es wienk aizmirsu piemetinaat, ka wajag to teikt skalji, kursh te picu (sushi) pasuutiija.. tieshi taa es to arii domaaju! bet te pie tam war arii pa barinjiem buut, bet kurjers gan wiens pats ira! un ta weel jaadomaa, kuraa wagonaa utt.. wirziens naw swariigs... :) domas galwaa saak lidinaaties!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]diana
2004-09-19 10:32 (saite)
jā, ar tiem žurnāliem arī forša doma. vai arī varētu mēģin;at notirgot kaut ko ļoti lielu, piemēram, duškabīnes, nesošās sienas, 4,5 hektārus purva, hipodromu, Mitsubishi Space Wagon ar idevīgiem līzinga noteikumiem vai vēl ko tamlīdzīgu. Un vēl foršāk, ja flashmoba (vai neflashmoba, ja tas it kā neatbilstot) ļaudis uzreiz reaģētu un, viens par otru skaļāk censtos minētās vērtības pārsolīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?