akumaniaks ([info]aku) rakstīja [info]flash_mob kopienā,
@ 2004-07-15 15:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par respiratoriem sab transp
skjiet vairums izveeleejies ideju 2, kad dazhaadaas pieturaas sakaapj cilveeki ar respiratoriem, tagad jaadomaa kaa to noorganizeet un kad to noorganizeet:)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]macabre
2004-07-18 20:07 (saite)
man liekas, ka ljoti laba ideja par tiem abiem variantiem... bet kaa to noorganizeet normaali man skjiet ka jau aku pac piedaavaaja pietiekoshi vienkaarshu un iedarbiigu domu - iekaapj vienaa troljukaa, pabrauc paari pieturas, izkaapj laukaa un gaida naakamo, tajaa arii kaapj iexaa ar gaazmaskaam, vieniigais, ka saakumaa visiem jaasapulceejas jau vienaa pieturaa lai tas naakamais troleibuss visiem buutu tas pac... ai, nu karoche palasieties kaukur atpakalj - nesanaak man shodien sakariigi domas izklaastiit.

veel tikai gribeetu piebilst, ka jaaizveelas kaac marshruts, kas kursee pietiekoshi biezhi (taapeec imo 20ais atkriit) un nau paaraak paarbaazc, cik nu tas iespeejams darbdienas beigaas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aku
2004-07-20 09:07 (saite)
visticamāk, ka pats tā riktīgi organizēšanai kjershos klaat tikai naakamnedeelj atvaljinajuma saakumaa, pagaidaam daudz darbu jaapabeidz pirms ieshanas valjinaaties..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?