Lord Andrey de Initio ([info]lord_andrey) rakstīja [info]dorians kopienā,
@ 2003-09-21 15:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Маша и Медведи - Гарпунщик

Г. Гимлер. Эсесовец и вопрос крови

Об инцесте


Инцестом называется получение потомства от родителей, состоящих друг с другом в кровном родстве.
При разведении животных часто используется именно родственные формы для достижения определённого результата. Проблема наследственности полученных таким образом животных изучена уже в достаточной степени.
О свойствах наследственности людей известно, в общем, не так много, чтобы можно было уверенно прогнозировать все последствия заключения родственного брака.
Инцест и потомство
Если состоящие в кровном родстве партнёры не отягощены наследственными заболеваниями, то такой инцест не влечёт за собой никаких негативных последствий биологического характера. Однако у подавляющего большинства детей родителей–родственников всё–таки наблюдаются различные отклонения от нормы. Этот факт можно объяснить только тем, что в подобных случаях имеет место роковое совпадение одинаковых болезненных задатков обоих родителей. Оставшиеся до поры скрытыми, эти задатки настолько усиливаются от слияния с себе подобными, что заложенная в них болезнь проявляется у потомства уже в открытой форме. В этом нет, конечно, особой опасности для расы в целом. Более того, негативные последствия такого рода могут, до известной степени, оказаться даже полезны, так как они выявляют не обнаруженные ранее дурные задатки. Что, в свою очередь, позволит оградить всю расу от дальнейшего распространения в её организме хотя бы этой части недоброкачественной наследственности. Сохраняется также вероятность сочетания при инцесте и благоприятных задатков. Тогда потомство демонстрирует положительные качества в превосходной степени. Здесь следует подчеркнуть необходимость строгого учёта норм традиционной морали. Итак:
Инцест удваивает как хорошее, так и плохое!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]honeybee
2003-09-21 15:30 (saite)
nu, zināma loģika jau tur ir. ne jau velti galvenajās mitoloģijās dievi ar incestu vien nodarbojās ;)

k-kur lasīju tādu teoriju, ka incesta aizliegums radies ne tik daudz ģenētisku, cik sociālu iemeslu pēc - t.i., ģimenē ir grūtāk radīt k-kādu kārtību, ja tava māte ir reizē arī tava vecmāmiņa un tavs tēvs ir arī tavs brālis ;P

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re:
[info]lord_andrey
2003-09-21 15:52 (saite)
nu ģenētiski arī incests nav ieteicams... parasti radiniekiem ir kopīgi recesīvie gēni un ja tie ir kādai nepatīkamai parādībai, tad nav dominantā gēna, kas tos nomāktu un tāpēc tie ispaužas... tā nu dzimst dažādi jaukumi ar divām galvām, etc... ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re:
[info]honeybee
2003-09-21 15:58 (saite)
nu bet recesīvie SuperPuperĢenialitātes gēni nepastāv?
es jau tāds mērens idiots šajās lietās ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re:
[info]lord_andrey
2003-09-21 16:15 (saite)
pastāv... zināmā mērā biedrim Himleram taisnība, ka dubultojas gan pozitīvās, gan negatīvās iezīmes, tomēr nevis dubultojas, bet izpaužas, ja visu laiku bijušas recesīvas... es savā laikā uz šīs teorijas pamata izveidoju involūcijas teoriju, kuru, kā vēlāk izrādījās, jau bija izveidojuši krievu zinātnieki pirms 15 gadiem, bet plaši tā nebija pazīstama tāpēc, ka pastāvēja Darvinistiski - Ļeņinistiskā pieeja, ar kuru labāk nestrīdēties... ;)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re:
[info]honeybee
2003-09-21 17:42 (saite)
jāāāā, man arī involūcijas teorija ir visai simpātiska, ja atskaita to, ka es tā arī neesmu izdomājusi, par ko tas liecina, tbš, kur tad radās tie pirmie super-duper cilvēki. ja atmet versijas par citplanētiešu eksperimentiem un teoriju par iepriekšējām civilizācijām papildina ar jautājumu - a kur radās iepriekšējās super-duper civilizācijas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lord_andrey
2003-09-21 17:53 (saite)
nu pietiek taču arī citu teoriju par cilvēces izcelsmi, izņemot Darvinu... ja ticēt Darvinam, tad no kurienes radās pērtiķi, no kuriem radās cilvēki? a tā, parādījās cilvēki un nepārtrauktas izdzimtības ceļā kļuva nesaprātīgi un sāka dzīvot zooloģiskajā dārzā krātiņos...

bija viena involūcijas teorija, kas gāja pat tik tālu, ka nolaidās līdz Darvina absurdam apgrieztā variantā... tipa sākumā bija cilvēks (varbūt arī ne tāds, kādu mēs to pazīstam) un tad tas regresēja tik tālu, ka beigu beigās pārtapa par peli, amēbu un baktēriju... ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re:
[info]honeybee
2003-09-21 18:02 (saite)
taknējel
tu mani pārproti ;)
darvina sugu dabiskā atlase man liekas nepamatotāka un neloģiskāka kā involūcijas teorija, nu, ne tas galējais variants, protams ;) bet man tomēr gribas zināt, kādas versijas par pirmcilvēka izcelsmi pastāv; patiesībā tā zaļo cilvēciņu versija man liekas nepieņemama tāpēc, ka es vispār domāju, ka zaļie cilvēciņi ir tikai "zinātniskāks" vārds laumiņām vai, piemēram, eņģeļiem,
un vēl bija labi rakstīts par iespējamo pasaules izcelšanos - vai vismaz šī tēma skarta - Siliņa Lielo patiesību meklējumos, bet to es arī ļoti aptuveni atceros... nu, ar domu tādu, ka it kā evolūcija notiek, bet Dievs atbild par to, ka nejaušību situācijās, kad ir varbūtība 50/50 viņš pavirza vēstures gaitu sev tīkamā virzienā (ļoti primitīvs izklāsts, protams)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re:
[info]lord_andrey
2003-09-21 18:04 (saite)
emm, nu es kādreiz NLO skaidroju ar mūsu pēcteču ceļojumiem laikā, bet tad arī pamazām pārgāju uz slēptajām tautām... ;))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re:
[info]honeybee
2003-09-21 18:10 (saite)
kad man pēdējoreiz jautāja par NLO, es mīlīgi atbildēju - nēnē, īstenībā tie ir pūķi un laumiņas, kurus cilvēki uzskata par NLO ;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re:
[info]lord_andrey
2003-09-21 18:21 (saite)
aha... jauki, es vienmēr stāstu, ka tās ir redzes halucinācijas vai arī vienkārši Venēras kārtējie "izlēcieni"... pārsvarā jau kad cilvēki redz "NLO", ir tā, ka patiesībā tie redz Venēru, tikai tur kaut kādi principi ir, pēc kuriem rodas vizuālas ilūzijas un liekas, ka tur lidinās, pielido tuvāk vai tālāk vai raida gaismas staru... :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]honeybee
2003-09-21 18:26 (saite)
nujā, bet ir jau vēl visas tās superkrutās zīmes laukos.. tas, ko agrāk sauca par "fairy-rings" un kas tagad skaitās NLO izraisītas... bet senāk - laumiņu deju plači ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re:
[info]lord_andrey
2003-09-21 18:30 (saite)
nu jā, tās arī ar raganu darbību saistīja, bet nu pat tam var atrast racionālu izskaidrojumu... da i ir dzirdēti gadījumi, kad šos apļus rada mākslīgi un tad paziņo, ka bijuši citplanētieši un asprāšus rāda pa CNN... un tad pēc gada atzīstas, ka vienkārši valkājuši kaut kādus vārtus vai ko tamlīdzīgu pa lauku...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?