Illumine ([info]illumine) rakstīja [info]depresanti kopienā,
@ 2003-12-29 00:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:awake
Mūzika:Edward Shearmur - Good Morning Bess

Padomājiet
Mani pārsteidz jūsu attieksme, jūsu ņirgāšanās. Kāpēc jūs izturaties ar tādu negatīvismu? Kā sastāvi komunā, tā uzreiz esi baigais izlēcējs, ka tie patiesie depresīvie cilvēciņi redz nerādot savas sāpes publiski, ka viņi klusiņām cieš un nesaka. Bet vai jums nav ienācis prātā, ka iespējams daudzi no tiem, kas savas sāpes izraksta žurnālos, dzīvē nerāda tās? Te nav realitāte, te ir virtuāli. Te var rakstīt, jo neviens tevi nezin. Bet jūs ņirgājaties, jums tas liekas ūberkruti kādam paziņot, ka viņš sev ir izdomājis depresiju. Neiet runa par tiem, kas vienā dienā pēc strīda tādu sāk tēlot. Paskatieties sev apkārt žurnālā, jūs redzēsiet tādus, kam tiešām ir slikti. Ja pārdomas top žurnālos, tad tām ir pamatojums, tās nav izdomas.
Mūžīgais "ak ko jūs gan zināt no dzīves, ka varat sev tā diagnosticēt depresiju? ak kas gan jums pāri nodarījis?". Bet jūs nezināt! Jūs nekad nevarat apgalvot, ka jūs zināt visu par kādu, ka viņam tiešām nav nodarīts, ka viņš tiešām tikai izliekas. Padomājiet, pirms spiediet "post comment". "Tikai virtuāli" nav tas pats, kas "sakām ko gribam un uz*** kam gribam"



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]paranoid
2003-12-29 21:17 (saite)
pilniigi piekriitu. it iipashi: "iespējams daudzi no tiem, kas savas sāpes izraksta žurnālos, dzīvē nerāda tās".

(Atbildēt uz šo)


[info]josephine
2003-12-30 12:15 (saite)
Protams, es nekad dzīvē nevarētu pateikt to, kas man sāp, jo patiesībā, jau nav neviena kas to gribētu dzirdēt, a šeit virtuāli es vismaz pie sevis varu iedomāties, ka kādam tas tomēr rūp un ka kādām jau es esmu svarīga.
Daudzi man netic un saka, ka es tikai pietēlojot jo tā esot "krutāk", bet ko viņi zin par manu dzīvi - N EKO!
VIņi nezin par to kā man jau n o agras bērnības tēvs ir "borējis" smadzenēs ka es nekam nederu un ka es esmu tāda maita, ka man draugu nebūs...viņi nezin par māti kurai visu dzīvi ir bijis vienalga, viņi nezin par tiem apkārtējajiem, kam nospļauties uz mani...viņi pat nespēj iedomāties kā tas ir kad tu esi novest tik tālu ka pat pie mazākā ģimenes strīda tu sēdi viens pats aukstumā un stundām raudi ...

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?